Skip to content
De Villa

Over de Villa

Onze villa heeft 4 slaapkamers met ensuite badkamers. Er is een grote keuken met Amerikaanse koelkast en een woonkamer met prachtige uitzicht over het zwembad en de tropische tuin. 
Het huis is door alle accessoires en luxe materialen heel gezellig en comfortabel. 
Wanneer men toch een keer een wasje moet doen, dan kan dat in de wasruimte waar zich een wasmachine en droger bevindt. 

Er zijn drie grote eettafels, 1 binnen in de eetkamer, 1 in het barbecue huis en nog een onder de veranda boven. 

De tuin en terrassen

El fresno blanco wordt iedere keer geroemd om zijn vele terrassen, zonnedek en plekjes in de tuin om te zitten. Er is een bbq huis met grote eettafel. In zomer is hier een verkoelend briesje. Onder de pergola is het heerlijk vertoeven met zicht op het huis. Onder de veranda staat nog een grote eettafel met  loungebank. 

De villa

Ons huis heeft 4 slaapkamers met ensuite badkamers, allen met een eigen terras en openslaande deuren. Drie daarvan bevinden zich op de begane grond. Er is een woonkamer, keuken en hal met trappenhuis. In de eetkamer, kun je gezellig met zijn allen eten. De 4e slaapkamer is in de toren en heeft een dakterras.

Het zwembad

In ons mooie zwembad is het heerlijk om rond te dobberen op een luchtbed, te spelen met de glijbaan, of gewoon lekker een baantje trekken. Het zwembad wordt omringd door de tropisch aangelegde tuin. Neem een duik! Er zijn meer dan voldoende comfortabele ligbedden om lekker op te loungen.